HOLOS Academie voor Massagetherapie
Holos kent naast de Academie ook het Holos Netwerk voor gediplomeerd masseurs en afgestudeerde massagetherapeuten. Massagepraktijk Moments is hier bij aangesloten. Het netwerk bevordert en bewaakt de deskundige uitoefening en verantwoorde toepassing van de Holos massagetherapie.

Aan het Holos netwerk kunnen uitsluitend masseurs en massagetherapeuten deelnemen die aan de Holos Academie zijn afgestudeerd. Dan weet je zeker dat je in goede handen bent!

www.holos.nl/nl/netwerk

 

SANTALVM

Santalvm ontwikkelt natuurlijke botanische parfums en oliën. Onder de naam Santalvm Pure Wellness verzorgen wij een mobiel en bijzonder wellness concept voor hotels. In de massagepraktijk van Santalvm in Beesel kan men terecht voor aromatherapie, massages en workshops voor particulieren en kleine groepen. Santalvm verzorgt in overleg ook massages aan huis.

Via Facebook

 

Chateau de Raay

Château De Raay: een prachtig hotel in Limburg

Ooit wel eens geslapen in een viersterrenkasteelhotel in het kastelendorp Baarlo? In Noord-Limburg vindt je het Sandton Château De Raay. Een uniek, geheel gerestaureerd hotel waarin luxe ambiance en kunst centraal staan. Op deze buitengewone locatie vindt je één van de meest bijzondere hotels van Nederland!

Op deze fraaie locatie voeren mijn collega en ik massagebehandelingen uit; een beleving op zich!

https://www.sandton.eu/sandton-chateau-de-raay/nl/

 

Gasterie Lieve Hemel

De Gasterie is een kleinschalig charmehotel; een karaktervolle boerderij, wat in ieder opzicht het prachtige Frankrijk uitademt. De gastenkamers zijn bijzonder sfeervol ingericht met brocante meubels. In de namiddag en avond staan in de wijnbar speciaal geselecteerde wijnen klaar om te proeven. Tijdens de table d’hôtes geniet je van de kookkunsten van Henk & Heidy. De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen, en er zijn veel leuke brocante winkeltjes. De grandioze uitstraling van deze locatie is bij uitstek geschikt voor een wellness arragement; er kan o.a. geboekt kan worden voor een Dutch-Tub, sauna en een prachtige zwemvijver. Een intieme vakantiebestemming, waar je wilt blijven!

Op deze locatie worden massagebehandelingen uitgevoerd door Massagepraktijk Moments, vraag tijdig naar de beschikbaarheid.

https:// www.gasterielievehemel.nl

 

Residence La Vie en Rose

Dit stijlvolle Bed & Breakfast in het Rozendorp Lottum is gevestigd in de verbouwde boerderij van een monumentaal (bier)brouwershuis uit 1880. De drie comfortabele suites, elk met een eigen luxe badkamer, zijn elegant ingericht. Er is een gezellige woonkamer met koffie- en wijnbar en een openhaard. Aan het einde van de middag kunt u hier of op de zonnige veranda heerlijk borrelen. Na een ontspannen nacht wacht u een heerlijk ontbijt met verse streekproducten. Voor het diner kunt u terecht bij de vele restaurants in de omgeving. Geen zin om uit te gaan? Nico & Karlijn bereiden naar uw wensen een heerlijk (privé)diner of picknick voor onderweg.

Centraal gelegen in het ‘Land van Peel en Maas’, bekend om de vele aaneengeschakelde natuurgebieden met volop rust en ruimte om te fietsen of wandelen, maar ook knusse dorpjes en historische steden met diverse mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Résidence La Vie en Rose is een heerlijk adres voor zomaar een paar dagen weg, samen of met familie en vrienden.

De suites zijn ruim (40 m2) te noemen en bieden optimale mogelijkheden om U (en uw partner) een ontspannende massage aan te bieden. Met Pillows heeft u uw eigen relaxcentrum tot uw beschikking. Ontspan eerst heerlijk in de sauna om vervolgens een relaxte massage te ontvangen!

Op deze modieuze locatie met uitzicht op de tuin worden massagebehandelingen uitgevoerd door Massagepraktijk Moments, vraag tijdig naar de beschikbaarheid.

http://www.residencelavieenrose.nl/

© 2017 Massagepraktijk Moments