Naast de prachtige zwemvijver, de sauna en de Dutch Tub biedt “Lieve Hemel” u ook verschillende massages aan. Dit maakt het plaatje van wellness voor u compleet! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om van douche/bad naar de massagetafel te gaan en daarna meteen onder de wol………

De  massage kunt u aanvragen bij mij, de behandeling vindt op uw kamer plaats. Ik zal er met liefde voor zorgen, dat u volledig in de watten wordt gelegd, hoort bij het “Joie de vivre”- gevoel van “Lieve Hemel” ! U kunt kiezen uit een aantal speciale wellness massage pakketten, die worden aangeboden aan de gasten van “Lieve Hemel”. U kunt bij mij terecht voor een heerlijke ontspannen massage, voor een therapeutische massage en ook voor een specialistische massage, waar u, na afloop van een van de massages, ontspannen en als herboren weer naar buiten komt.

Ik volg alle richtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zoals in deze woelige tijden de richtlijnen van het RIVM, zodat u vol vertrouwen, ontspannen en onbezorgd van een behandeling door mij kunt genieten. Geniet van een wellness massage naar uw keuze en uw wensen.

Voor alle mogelijkheden en kosten, zie onze tarieven pagina.

Graag tot binnenkort!

 

Marjo Bongers

Holistisch masseuse en therapeute

www.masagepraktijkmoments.nl