HOLOS Academie voor Massagetherapie
Holos kent naast de Academie ook het Holos Netwerk voor gediplomeerd masseurs en afgestudeerde massagetherapeuten. Massagepraktijk Moments is hier bij aangesloten. Het netwerk bevordert en bewaakt de deskundige uitoefening en verantwoorde toepassing van de Holos massagetherapie.

Aan het Holos netwerk kunnen uitsluitend masseurs en massagetherapeuten deelnemen die aan de Holos Academie zijn afgestudeerd. Dan weet je zeker dat je in goede handen bent!

www.holos.nl/nl/netwerk

 

 

Chateau de Raay

Château De Raay: een prachtig hotel in Limburg

Ooit wel eens geslapen in een viersterrenkasteelhotel in het kastelendorp Baarlo? In Noord-Limburg vindt je het Sandton Château De Raay. Een uniek, geheel gerestaureerd hotel waarin luxe ambiance en kunst centraal staan. Op deze buitengewone locatie vindt je één van de meest bijzondere hotels van Nederland!

Op deze fraaie locatie voeren mijn collega en ik massagebehandelingen uit; een beleving op zich!

https://www.sandton.eu/sandton-chateau-de-raay/nl/

 

Gasterie Lieve Hemel

De Gasterie is een kleinschalig charmehotel; een karaktervolle boerderij, wat in ieder opzicht het prachtige Frankrijk uitademt. De gastenkamers zijn bijzonder sfeervol ingericht met brocante meubels. In de namiddag en avond staan in de wijnbar speciaal geselecteerde wijnen klaar om te proeven. Tijdens de table d’hôtes geniet je van de kookkunsten van Henk & Heidy. De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen, en er zijn veel leuke brocante winkeltjes. De grandioze uitstraling van deze locatie is bij uitstek geschikt voor een wellness arragement; er kan o.a. geboekt kan worden voor een Dutch-Tub, sauna en een prachtige zwemvijver. Een intieme vakantiebestemming, waar je wilt blijven!

Op deze locatie worden massagebehandelingen uitgevoerd door Massagepraktijk Moments, vraag tijdig naar de beschikbaarheid.

https:// www.gasterielievehemel.nl

 

 

© 2017 Massagepraktijk Moments