HOLOS Academie voor Massagetherapie
Holos kent naast de Academie ook het Holos Netwerk voor gediplomeerd masseurs en afgestudeerde massagetherapeuten. Massagepraktijk Moments is hier bij aangesloten. Het netwerk bevordert en bewaakt de deskundige uitoefening en verantwoorde toepassing van de Holos massagetherapie.

Aan het Holos netwerk kunnen uitsluitend masseurs en massagetherapeuten deelnemen die aan de Holos Academie zijn afgestudeerd. Dan weet je zeker dat je in goede handen bent!

www.holos.nl/nl/netwerk

 

 

Gasterie Lieve Hemel

De Gasterie is een kleinschalig charmehotel; een karaktervolle boerderij, wat in ieder opzicht het prachtige Frankrijk uitademt. De gastenkamers zijn bijzonder sfeervol ingericht met brocante meubels. In de namiddag en avond staan in de wijnbar speciaal geselecteerde wijnen klaar om te proeven. Tijdens de table d’hôtes geniet je van de kookkunsten van Henk & Heidy. De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen, en er zijn veel leuke brocante winkeltjes. De grandioze uitstraling van deze locatie is bij uitstek geschikt voor een wellness arragement; er kan o.a. geboekt kan worden voor een Dutch-Tub, sauna en een prachtige zwemvijver. Een intieme vakantiebestemming, waar je wilt blijven!

Op deze locatie worden massagebehandelingen uitgevoerd door Massagepraktijk Moments, vraag tijdig naar de beschikbaarheid.

https:// www.gasterielievehemel.nl

 

 

TPsanté

TPsanté is dé praktijk voor het behalen en behouden van een vitale leefstijl!

https://tpsante.nl

 

 

Buiten zinnen

Training & coaching vanuit holistisch perspectief.

https://buitenzinnen.eu

 

 

 

© 2017 Massagepraktijk Moments