Henk

vandaag weer bij Marjo in de praktijk. Wat een vakvrouw! Voelde me meteen beter erna. Rugklachten aangepakt. Of beter misschien: aangeraakt. Precies de juiste plek, het juiste tempo, de juiste intensiteit. Met grote zorgvuldigheid in en rustige en veilge setting. Van harte aanbevolen, bij fysieke en psycho-somatische klachten...Drs.H.Roefs (coach,counselor,consultant bij HR3O)

 

Wat is jouw ervaring met Moments. Vul onderstaand comments formulier in en deel je ervaring!

2 comments

 • Melanie 20 juli 2020   Reply →

  Gisteren een zwangerschapsmassage gehad bij Marjo.
  Wat een bijzondere ervaring…
  Ontzettend ervaren masseuse, een geweldige persoonlijkheid en precies datgene aantikken wat belangrijk is, zowel fysiek als mentaal!
  Sinds m’n massage geen last meer gehad van mijn bekken klachten.

 • Marleen 5 september 2018   Reply →

  Nu toch ook eens mijn ervaring delen op Marjo’s site. De sessies bij Marjo zijn altijd op ‘maat gesneden’. Het is niet alleen dat ze de ’techniek’ beheerst waarmee ze kwaliteit biedt, maar vooral het contact onderling waardoor de behandeling zo’n diepe uitwerking heeft. Marjo brengt zich zelf in, kan in het hier en nu er gewoon zijn zoals ze is. Dat schept openheid in het contact, een uitnodiging tot wederkerigheid. Samen nieuwsgierig zijn naar wat komt, wat mijn lichaam vertelt, het delen van kwetsbaarheid. Soms een spiegel voor houdend, voor mij te dragen omdat het vanuit een warm hart komt. Enorme steun bij het (weer) in balans komen!

Leave a comment