Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Als je zwanger bent, is dat een hele bijzondere periode in je leven. In jouw lichaam groeit een nieuw mensje. Maar hoe mooi het ook allemaal is, het is niet altijd even gemakkelijk. De veranderingen in je lijf op emotioneel, hormonaal en fysiek gebied zijn groot. Een massage kan je vermoeide spieren ondersteunen en zorgen voor balans. Ook kan het een moment zijn om heel dicht en in stilte in contact te komen met je lijf, de plek die nu zo belangrijk is voor de ontwikkeling van je kindje.

Veel vrouwen werken tot ver in de zwangerschap of zijn al moeder. Het kan dan voelen alsof de zwangerschap er een beetje tussendoor glipt. Massage kan een moment zijn om helemaal te ervaren wat er in je lichaam gebeurt. Door mijn verleden als kraamverzorgende, ervaar ik telkens hoe bijzonder een aanstaande moeder is!

Ontmoet BALOO; hij is de grote knuffelbeer (1.80 m.) welke je gewichtloos kan dragen. Deze zitzak past zich helemaal aan je lichaam aan, neemt je lichaamswarmte op en je rug wordt ondersteund. De vulling van de zitzak is anders dan de meeste zitzakken. Deze zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. De korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer vasthouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

BALOO kan liggend of (half) recht opzittend gebruikt worden, net wat je voorkeur is. Zelfs op je buik liggen is mogelijk, ook als je hoogzwanger bent! Echter kiezen de meeste zwangeren om in zijligging op BALOO gemasseerd te worden, met name de klachten van de rug en het bekken nemen vaak toe met het vorderen van de zwangerschap. Massagetherapie is dan ook onderdeel van de behandeling. Bij het intakegesprek kijken we wat het beste bij jou past.

Natuurlijk mag je ook altijd kiezen voor de traditionele massagetafel.

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt een intakegesprek gevoerd van circa 30 minuten. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

37 weken zwanger, de buik wordt mooi ondersteund door BALOO

 

Belangrijk

Bij medische klachten altijd eerst even overleggen met je verloskundige of gynaecoloog of zwangerschapsmassage wel goed is tijdens deze zwangerschap.

Een zwangerschapsmassage is een heerlijk cadeau om aan je zwangere vrouw, vriendin, collega of dochter te geven.